Англійська для офіціантів / барменів

Пройдіть тестування і ми підберемо програму навчання
Пройдіть тест

ст. м. Позняки - 5 хвилин
ст. м. Хрещатик - 1 хвилина

Англійська для офіціантів

Заняття для працівників ресторанного бізнесу в школах англійської на Хрещатику і Позняках – індивідуально та по Skype. Графік уроків: з ПН по СБ у ранковий, денний і вечірній час. Курси англійської British Skylines для офіціантів/барменів розроблені під ваші цілі і терміни.

Організація індивідуальних занять

Тестування і програма. Під час усного тестування ви чітко формулюєте викладачеві свою мету (наприклад, влаштуватися в ресторан за кордоном або підтягти англійську для роботи в закладі в центрі Києва), і методист розробляє для вас індивідуальний план занять.

 

Розклад. Час і періодичність занять узгоджується з викладачем (не менше 2 занять на тиждень). На час відпустки або неможливості відвідувати курси сплачена сума за курс зберігається.

Інформація про курс
ЩОД.
START КУРСА

Тривалість 1 семестру
1,5 місяця

К-сть занять 
12 уроків в одному семестрі

К-сть занять на тиждень  2 уроки

Тривалість одного заняття 75 хвилин

Дні занять Пн. Вт. Ср. Чт. Пт. Сб.

Час занять 8:00-21:00

Вартість
6 500
1 семестр
12 занять
10 500
2 семестри
24 заняття
18 000
4 сем-ри
48 занять
Курсы английского для официантов и барменов

Методика парного навчання

Працює методика парного навчання – це парні заняття для фахівців однієї сфери. Переваги вивчення англійської для офіціантів і барменів в парі: висока ефективність, можливість опрацьовувати рольові сценарії, типові для ресторану.

 

Знижка 50%. Один курс складається з 12 персональних уроків по 75 хвилин з викладачем і коштує 6 500 грн. А вашому напарникові по навчанню буде надана знижка 50% на весь індивідуальний курс.

 

Розмовна практика в парі. Програма адаптована під потреби та інтереси обох учнів. Займаючись в парі зі своїм колегою, ви швидко долаєте мовний бар’єр. Говоріння і сприйняття на слух відпрацьовується в рольових постановках.

Як проходять заняття

Розмовна англійська

Вивчення спеціальної термінології (етикет, найпоширеніші фрази для обслуговування гостей). Рольові постановки – спілкування з відвідувачами, прийом замовлень, опис страв і напоїв, вирішення конфліктних ситуацій, розрахунок гостей. Подолання мовного бар’єру, позбавлення від акценту.

Граматика і письмо

Складання списків гостей, прийом замовлень (зокрема, резервування столиків).

Аудіювання

Прослуховування аудіозаписів і перегляд відео – типових ситуацій в ресторанному секторі для розуміння англійської мови в різних акцентах на слух.

Английский язык для официантов и барменов

Запишіться на консультацію

1. Сформуємо цілі.

2. Визначимо рівень знань.

3. Підберемо програму.

або

* Поля позначені зірочкою обов'язкові для введення